Política(ques) d’un cinema (per vindre)

En la IV edició de CINEMA PER VINDRE, celebrada al febrer i març de 2016, es van plantejar a la secció d’IMATGE una sèrie de tres diàlegs a dos nivells: diàlegs entre pel·lícules actuals i pel·lícules de la modernitat fílmica, i diàlegs entre cineastes convidats i persones d’altres camps disciplinaris. Totes les pel·lícules escollides tenen un marcat caràcter polític, amb la qual cosa es va establir una pràctica dialògica amb els processos polítics com a element articulador. A més, als cineastes convidats se’ls van realitzar una sèrie d’entrevistes filmades en què es va dialogar fonamentalment sobre la política al cinema contemporani.

Ara es proposa un programa d’accions a La Posta, per a principis de maig, anomenat Política(ques) d’un cinema (per vindre), que consta de:

– Dissabte 7 de maig
18:30: projecció d’entrevistes als convidats de Cinema per vindre 2016 + Simposi posterior + sopar i jam projeccions i música (a realitzar en Plutó CC)

– Dijous 12 de maig
20:00: Jornada de treball sobre Textos derivats del que ha passat en les jornades de Cinema per vindre de 2016

– Divendres 13 de maig (en col·laboració amb Cabanyal Íntim)
21:00: projecció + simposi a La Col·lectiva (Cabanyal) “50 días de mayo (ensayo para una revolución)” (2012), Alfonso Amador.

– Dimecres 18 de maig
20:00: presentació d’un treball de vídeo-conversa amb Vicente Ponce, realitzat per l’equip de Cinema per vindre.