CASA 2018

CASA és una proposta pedagògica dels fotògrafs Ricardo Cases i Pau Casino. Durant 4 mesos, cada alumne treballa en un projecte fotogràfic l’evolució del qual mostra setmanalment a classe. En aquestes sessions tractem (no només els professors, sinó també tot el grup) de fer avançar al fotògraf i al seu treball basant-nos principalment en la nostra experiència, en aquests altres camins recorreguts que, encara que diferents, ens han ensenyat eines que podem suggerir per superar dificultats en altres situacions. Per aclarir les idees desenvolupades en el cicle i tenir una visió més tancada dels treballs, els proposem elaborar una xicoteta publicació i dissenyar una exposició col·lectiva.

Laura Donate – Quiet

Cenyint-me sempre al mateix espai corporatiu d’un Supermercat, he volgut aconseguir una incomoditat en els retratats, fotografiant sense avís, la mateixa que transmeten els gossos que esperen.

A l’ordre de Quiet! pretenem que res es mogui, present perfecte i controlat, fotogràfica i caninamente parlant.

Blanca Sanfélix- Chiu-xiu

Fotografies preses en els concursos de cant d’ocells. Mostra el vincle entre els animals i els seus cuidadors a través de la cria i l’ensenyament, una tradició espanyola transmesa de pares a fills.

Ana R. Leiva – C174

Cites prèvies, espais hostils, esperes, papers, rostres aliens … Exhausta, després de dos anys d’avorrits processos burocràtics en els quals una arriba a sentir una profunda solitud enmig de la seva laberíntica maquinària, agafo el mòbil per mirar de portar l’experiència més enllà.

Elisa López – Error vacui

Conjunt de fotografies, muntatge i collage digital, inspirats en la cultura, identitat i història valenciana, sota el concepte d’horror vacui.

Felipe Rodriguez – Excuse me

Fotografies al voltant de l’auge del turisme a València durant els últims anys i especialment al barri del Carme.

Florent Lucas – Sense títol

Fotografies realitzades als mateixos llocs on es van prendre imatges durant festejos taurins populars en pobles valencians.