Mirada defectuosa

“Mirada defectuosa” és un assaig de 4 minuts que parla de la inseguretat, tractada des d’un punt de vista molt personal, un viatge d’autoconeixement. A partir d’anècdotes personals, va filant i iniciant una reflexió, gairebé com un joc, que acaba parlant de ple del tema en qüestió, utilitzant com a recurs i columna vertebral la veu en off. Per fer-ho, utilitze una anècdota directament lligada amb la ceguesa i la compare amb la incapacitat que em provoca la inseguretat.

L’assaig comença a partir de dos fets: diagnòstic de l’oftalmòleg (el qual determina que he estat veient amb unes ulleres mal graduades i que els meus diòptries són més de les que creia) i el trencament de la meva càmera (quedant trencat l’enfocament). La relació de tots dos successos és el punt de partida.

Pel que fa als requisits requerits per l’assignatura, he decidit prescindir d’imatge-fixa. El perquè, és que considere que no acompanyarien amb el ritme de la composició. No se m’ocorria un plànol per integrar-lo dins dels 4 minuts. La meua intenció era crear formes en constant moviment jugant amb l’enfocament.