Taller Transforma: Cinema per vindre

Seguint el rastre de l’acció Públics per vindre, que va tindre la seua primera edició l’any anterior a la Fundació La Posta, es proposa un taller pràctic orientat a qualsevol persona interessada a trobar-se amb altres des d’una perspectiva de col·laboració, discussió i intercanvi mutu. El plantejament i els continguts del taller es focalitzaran en el procés, entenent aquest tant quant al propi grup com pel que fa als esdeveniments que s’estaran desenrotllant en l’edifici en el que es trova el Centre Municipal de Joventut “Algiròs” (al carrer de Campoamor, 91).

Desenrotllarem col·lectivament un o més documents fílmics relacionats amb l’espai del Centre Jove de Campoamor, realitzarem sessions de contextualització i treball amb públics, així com visionats dels materials que es vagen generant i debats sobre els mateixos.

Miguel Ángel Baixauli, cineasta i educador popular, i Sonia Martínez, treballadora cultural, codirigixen el projecte Cinema per vindre i s’encarregaran d’impartir aquest taller. En el marc de l’acció Públics per vindre s’han anat sumant col·laboradors al projecte, alguns dels quals participaran en el taller.