Equip

Miguel Ángel Baixauli. Director.

Cineasta, investigador independent i curador. Professor convidat en el Màster d'Arts Visuals i Multimèdia i en el Màster de Producció Artística de la Universitat Politècnica de València (UPV). És també director del projecte d'investigació CINEMA PROCESSUAL, codirector de les jornades de CINEMA PER VINDRE i realitzador de l'arxiu documental de Bombas Gens Centre d'Art. Editor convidat de la revista CONCRETA 12 i col·laborador regular del LAAV_ (Laboratori d'Antropologia Audiovisual Experimental) del MUSAC, ha estat també editor i corrector del llibre Cinematografies d'Àfrica. Una trobada amb els seus protagonistes, de Guadalupe Arensburg (2010). Ha realitzat tres llargmetratges: Veure no és parlar (2016) i Sol de Amparaes (2014), per al projecte Cinema Processual, i Temps d'aigua (2009, premi al millor documental en la 30a Mostra de Cinema del Mediterràni). Va participar en Artxiviu de l'Horta des de la seua fundació fins a 2017 (on va dirigir la sèrie documental Esperant l'aigua), en Comboi a la fresca (2011), a La Caldereria (2012) i en molts diversos projectes d'educació popular. Ha comissariat diverses exposicions a la Fundació La Posta des de 2015. El 2018 comissaria al costat de Vicente Ponce el programa Imatges sobre imatges per a Bombas Gens Centre d'Art. Com a artista ha participat en 2018 en l'exposició Guesdon ahir, València hui, comissariada per David Estal i Helena de las Heras. Ha col·laborat també amb diverses companyies d'arts escèniques com a artista visual i realitzat nombrosos migmetratges documentals.

Anaïs Florin. Col·laboradora.

Artista Visual. Nascuda a Cannes (França) i resident a València en l'actualitat, és Llicenciada en Publicitat i RRPP per la Universitat d'Alacant, especialista en Art Contemporani per l'Institut Superior d'Art de Madrid, Experta Universitària en E-Commerce i Community Management per la Universitat Oberta de Catalunya, graduada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i actualment estudiant del Màster de Producció Artística a la mateixa Universitat. Va formar part del comitè organitzador de Comboi a la Fresca, Trobades d'Arquitectures Col·lectives (València 2011), membre fundador de Solar Corona així com de La Caldereria. La seva pràctica artística s'inscriu principalment en l'àmbit de la intervenció efímera en espais urbans. http://cargocollective.com/anaisflorin/

Ali Atrees Maderuelo. Colaborador.

Ali A. Maderuelo (València, 1993). Artista visual, editor i comissari independent resident a València. Graduat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Politècnica de València i Màster en Fotografia, Art i Tècnica pel mateix centre. Forma part des del 2015 del col·lectiu editorial Carne Press. Desenvolupa projectes curatorials entre els quals destaquen la mostra Zoos Humans, Ethnic Freaks al costat de Julia Castelló, amb la qual forma Agència 17, i exhibicions etnològiques amb Hasan G. López al Museu Valencià d'Etnologia (2017). Recentment Agència 17 han estat comissaris de l'exposició Can not Speak for Itself a La Casa Encendida (Madrid), dins de la convocatòria Inéditos 2018. Des d'aquest mateix any forma part de Cinema per vindre.

Damià Jordà. Col·laborador.

Artista visual especialitzat en les noves formes narratives, expositives i instalativas del vídeo, així com en projectes multimèdia. Des de fa uns anys coordina Screens. Mostra itinerant de vídeo-creació, activitat desenvolupada amb el suport del Ministeri de Cultura dintre del programa de Promoció de l'Art Contemporani Espanyol 2011, que s'ha pogut veure en Barcelona, Belfast, Buenos Aires, Invorio (Italia) i Hanoi (Vietnam).