Resistir per a existir: la dona en l’àmbit professional

El proper dissabte 10 de març a les 12:00h tindrà lloc la trobada “Resistir per a existir: la dona en l’àmbit professional”, organitzat per Labi 02 (Laboratori de pensament, creació i difusió de la imatge), un projecte del Màster en Fotografia, Art i Tècnica de la UPV en col·laboració amb la Fundació la Posta.

L’objectiu de la trobada feminista és reunir a quatre dones professionals de l’entorn valencià. Les ponents Marta López Agustí, Mau Monleón, Ana Navarrete i Teresa Yeves Bou pertanyen a diferents àrees professionals, des de l’àmbit científic, passant pel camp artístic fins a les ciències socials.

En aquestes converses s’exposaran idees, conceptes i experiències que, tot i ser executades des de diferents camps professionals, totes tindran alguna cosa en comú: en el món de la dona professional cal resistir per existir.

Ana Navarrete: Docent, artista i investigadora, ha escrit assaigs sobre feminismes, moviments i problemàtiques socials com la violència de gènere.

Mau Monleón: Artista interdisciplinar, treballa en qüestions de gènere, migració, art públic, vídeo i activisme. Doctora i docent a la Facultat de Belles Arts (UPV). Dirigeix la Plataforma www.artecontraviolenciadegenero.org

Marta López Agustín: Mèdica Especialista en Neurorehabilitació a l’Hospital Dr. Moliner, a la Unitat de dany cerebral, i en consultes externes de osteomuscular i dolor.

Teresa Yeves Bou: Treballadora social, doctora en Sociologia per la Universitat de València. Va realitzar la seva tesi sobre les Associacions de Dones i el moviment feminista. Co-autora del web Feministes valencianes: https://feministasvalencianas.wordpress.com/