“En l’abisme de la meua ment”. Vídeo i Col·loqui

Performance

Manuela Trasobares és una pintora, escultora, artista fallera, cantant d'òpera i la primera regidora transgènere de la política espanyola. L'artista té una obra artística prolífica i variada, enquadrada en l'art contemporani més transgressor, que bé mereixeria una retrospectiva. Tota la seua obra té un rerefons artístic compromès amb la lluita per la justícia social, la igualtat i la República. Aquesta obra comparteix amb el seu primer llibre Voluntat de Poder una actitud combativa barrejada amb la veritat i realitat de la pròpia artista.


“La Vida Nòmada i el Rincón de Ademuz”. Col·loqui

Conferències

La vida nòmada té els seus paisatges, com els que es poden veure a l'exposició “La Vida Nòmada”. A les ciutats: sota els ponts, o antigues zones industrials obsoletes en què ha tornat la naturalesa salvatge, com els que ha registrat Joost Conijn a l'audiovisual «Siddieqa, Firdaus, Abdallah, Soelayman, Moestafa, Hawwa a Dzoel-kifl», fet a Amsterdam; o els que ha fotografiat Denis Ponté: “Nomadic Community Garden” i “Left for Dead”, fet a Londres i Nova York. També paisatges en camp obert: refugis a les muntanyes, i paratges desolats on ningú et buscaria, com els fotografiats per Ulrike von Gültlingen: “Hohrodberg”, construccions militars a Alsàcia; o el mar de pedres de Arroyo Cerezo (Rincón de Ademuz) que ha estudiat el geòleg Enrique Gil Bazán, i que mostrem a “La Vida Nòmada” en un mur de recerca.


Converses Drag

Conferències

El drag ha estat tradicionalment associat als espectacles nocturns de l'escena LGTBIQ+ i determinats ambients socials. Però res a veure amb allò que està vivint el col·lectiu en el moment actual.


Organismes eficients

Performance

Sessions Individuals d’Osteopatía (1h/sessió). Dimarts 22 febrer de 9 a 12 h a la Fundació La Posta. Laboratori de recerca de la imatge. Dins del marc de l’exposició “Saps com disposar d’un cos? V"


La documental edicions en Fundació La Posta

Col·laboracions

Durant un període de tres mesos, La documental edicions serà una editorial resident a la Fundació La Posta. Els divendres dels mesos d'octubre, novembre i desembre, La documental estarà presencialment a la sala que Fundació La Posta té al carrer Pintor Fillol, al barri del Carme de València


IP29 òpera incidental / Variacions sobre el plànol

Performance

Continuem amb la sèrie "Silenci" que desenvolupa Norberto Llopis Segarra en col·laboració amb Miguel Ángel Baixauli i Fundació La Posta, ara amb la participació de Rafael Tormo Cuenca, en el marc de "Variacions sobre el plànol" comissariat per Juan Luis Toboso i Angela Montesinos, de la línia de programació IVAM Produeix. Ara: IP29 ÒPERA INCIDENTAL


Posada en qüestió / Variacions sobre el plànol

Performance

Continuem amb la sèrie "Silenci" que desenvolupa Norberto Llopis Segarra en col·laboració amb Miguel Ángel Baixauli i Fundació La Posta, ara amb la participació de Paula Valero Comín, en el marc de "Variacions sobre el plànol" comissariat per Juan Luis Toboso i Angela Montesinos, de la línia de programació IVAM Produeix. Ara POSADA EN QÜESTIÓ


Des-ús / Variacions sobre el plànol

Performance

“Des-ús”, per Norberto Llopis, en col·laboració amb Miguel Angel Baixauli i la Fundació La Posta, de la línia de programació IVAM Produeix.