Equip

Sara María Rodríguez, col·laboradora

Sara María Rodríguez, artista peruana resident a València, Màster en Fotografia Art i Tècnica (Universitat Politècnica de València 2021), comunicadora social (Universitat de Lima, 2007), va estudiar fotografia de moda (Espacio Buenos Aires 2015) a més d'haver cursat diversos tallers amb artistes com Eugenio Recuenco, David Trullo, Félix Hernández entre d'altres.

El seu interès per la fotografia comença quan descobreix la fotografia conceptual com a mitjà dexpressió. Ha realitzat exposicions dels seus projectes personals a diversos centres culturals, galeries de Lima i l'estranger: Centro Cultural La Noche: "Diario Personal" (2009), "Late la Nit" (2009 i 2010); Galeria d'Art Anama: "Fragments"; Centre de la Imatge: "Photosíntesi" (2011); Galeria Sala 58: “Mujer” (2014); Bazarte de Fundación Euroidiomas: col·lectiva 2015, Fundación Euroidiomas “Solazar” (2016 individual); Universidad de Lima “Retratos de Familia” (2017); Exposición The Naughty Show (2017 - Miami). Les seues fotos publicitàries i de moda han estat publicades a revistes a nivell nacional (Sara María Rodríguez Fotografia). També és la representant del Col·lectiu 33.22 i membre de l'agència de moda sostenible Hookuphoto.

Anaïs Florin. Col·laboradora.

Artista Visual. Nascuda a Cannes (França) i resident a València en l'actualitat, és Llicenciada en Publicitat i RRPP per la Universitat d'Alacant, especialista en Art Contemporani per l'Institut Superior d'Art de Madrid, Experta Universitària en E-Commerce i Community Management per la Universitat Oberta de Catalunya, graduada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València i actualment estudiant del Màster de Producció Artística a la mateixa Universitat. Va formar part del comitè organitzador de Comboi a la Fresca, Trobades d'Arquitectures Col·lectives (València 2011), membre fundador de Solar Corona així com de La Caldereria. La seva pràctica artística s'inscriu principalment en l'àmbit de la intervenció efímera en espais urbans. http://cargocollective.com/anaisflorin/

Ali Atrees Maderuelo. Colaborador.

Ali A. Maderuelo (València, 1993). Artista visual, editor i comissari independent resident a València. Graduat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Politècnica de València i Màster en Fotografia, Art i Tècnica pel mateix centre. Forma part des del 2015 del col·lectiu editorial Carne Press. Desenvolupa projectes curatorials entre els quals destaquen la mostra Zoos Humans, Ethnic Freaks al costat de Julia Castelló, amb la qual forma Agència 17, i exhibicions etnològiques amb Hasan G. López al Museu Valencià d'Etnologia (2017). Recentment Agència 17 han estat comissaris de l'exposició Can not Speak for Itself a La Casa Encendida (Madrid), dins de la convocatòria Inéditos 2018. Des d'aquest mateix any forma part de Cinema per vindre.