Organitzat pel LABi, un esdeveniment en format Pop-Up on es mostrarà el projecte “Contra” de Miguel A. Sislian Suez (projecte en procés que compta amb la col·laboració Rubén Quintanilla Lahiguera).
El treball “Contra” consisteix en la creació d’una interfaz (wearable) de caràcter crític per a la immunització dels individus. Neix a partir de la idea de control dels estats sobre els fluxos de masses i els sistemes de vigilància que s’han establert per aplacar-la, proposant a partir d’això una reflexió crítica entorn a aquest règim escòpic.
L’estat actual d’aquesta interfaz es basa en la idea de poder ser invisibles davant aquests sistemes de control creant, literalment, una capa d’invisibilitat que, mitjançant la programació i muntatge de circuits, microcontroladors i actuadors, és capaç d’inhibir les xarxes inalámbricas de comunicacions, evitant qualsevol intent de localització i/o recopilació de dades dels usuaris a través dels dispositius mòbils.
Per tancar la vesprada tindrà lloc una performance del conjunt d’experimentació sonora DW-40.
Miguel A. Sislian Suez neix a la Corunya (Galícia) el 1988, fill d’emigrants passa els seus primers anys a Carabanchel (Madrid). El 2008 comença activament a expressar-se amb eines de l’art, dedicant-se a la música i estudiant fotografia artística a Galícia, i posteriorment traslladant-se a Salamanca on cursa la carrera de Belles Arts, especialitzant-se en pintura i vídeo art. Durant aquesta etapa realitza un any de beca en art i tecnologia a la Universitat del País Basc de Leioa (Bizkaia). Després d’aquesta experiència, les inquietuds entorn de l’art contemporani el porten a realitzar un Màster en Arts Visuals i Multimèdia a la Universitat Politècnica de València (2016-18) en el qual enfoca la seva feina en l’activisme polític i la contravigilància.
DW-40, un projecte de noise iniciat en 2018 per quatre companys del Màster en Arts Visuals i Multimèdia de la Universitat Politècnica de València, que indaguen en el camp de l’experimentació audiovisual i la improvisació electrònica. Amb caràcter performatiu i influenciats per l’estètica visual del glitch i la remescla, proposa per al LABi una sessió entorn a l’apropiació del contingut visual generat pels usuaris en l’entorn de les xarxes.