LABi 02

L’11 de gener de 2018 s’inaugura la segona edició de Labi, Laboratori de pensament, creació i difusió de la imatge, projecte del Màster en Fotografia, Art i Tècnica de la Universitat Politècnica de València en col·laboració amb La Fundació La Posta – Centre de Recerca de la Imatge. En aquest marc es duran a terme exposicions, tallers i activitats que connectaran el Labi amb les veïnes i veïns del barri.

Coordinat pels alumnes Paloma Sagüez, Rodolfo Muñoz i Clara Broseta, es defineix com un espai en el qual poder experimentar i investigar noves vies d’estudi i comprensió de la imatge en connexió amb les necessitats ciutadanes a través d’exposicions i activitats participatives.

La primera mostra “La línia que travessa” està composta per treballs de tres exalumnes del Màster en Fotografia, Art i Tècnica de la UPV, Marta F. Gimeno, Ali A. Maderuelo i Alexis Díaz Belmar. S’hi aborda l’espai construït des de la idea de recorregut, prenent aquest com a vehicle de la seva recerca. La mostra s’inaugurarà el dijous 11 de gener, fins al 2 de febrer de 2018. Els horaris d’obertura seran tots els divendres, dissabtes i diumenges del mes, des de les 16:00 hrs fins a 20:00 hrs.

PUBLICACIONES RELACIONADAS val

EXPOSICIONS

La línia que travessa

Cineforum: L’espai transformat

Operar al voltant del desplaçament

Public Spaces

TMI (Too Much Information)

ACCIONS

C o n t r a

Pertinència

Tallers Emergents

MEDIA

8 FOTÒGRAFS (xilens)