Work in Progress

Amb Work In Progress, LABi (Laboratori de pensament, creació i difusió de la imatge) inicia una nova via d’estudi de la pràctica artística basada en la valoració del procés. Aquesta mostra col·lectiva pretén evidenciar la necessitat de mostrar treballs en fase de desenvolupament com un plantejament particularment interessant per als artistes implicats, que podran prémer el ressò de la seva obra en l’espai expositiu, però també per als assistents, que entraran en contacte amb un conjunt dinàmic d’idees. En definitiva: una via necessària -i habitualment poc explorada-, d’apropar la pràctica creativa al gran públic.

Els artistes Juan González, Pablo Martínez i Jorge Pérez, tots ells ex alumnes del Màster en Fotografia, Art i Tècnica (Universitat Politècnica de València) mostraran projectes fotogràfics que encara no han arribat a la seva culminació i en els quals continuen treballant. La inauguració de l’exposició es durà a terme el proper dijous 23 de març a les 20h a la Fundació La Posta, i es podrà visitar fins al 31 del mateix mes.

D’altra banda, el dilluns 3 d’abril a les 18 h, dins el marc de Work in Progress, tindrà lloc una trobada entre diversos agents de la cultura visual perquè revisen, comenten, qüestionen i avaluen treballs en procés d’alumnes actuals del Màster pendents de lliurar el seu projecte final. Aquests alumnes són Lola Calzada, Cristina Fuertes, Vicent Soriano i Almudena Soullard.

PUBLICACIONES RELACIONADAS val

Work in Progress. Trobada

LABi