LABi 2019

LABi (Laboratori de pensament, creació i difusió de la imatge), és un projecte del Màster en Fotografia, Art i Tècnica de la Universitat Politècnica de València en col·laboració amb la Fundació La Posta – Centre de Recerca de la Imatge. Per a aquesta temporada es preveu exposicions, tallers i activitats participatives que intensifiquen les relacions del LABi amb les veïnes i veïns del barri.

Coordinat pels alumnes Karol Hincapié, Gabriela Rivera Lucero, Andrés Holguín, Gabriella Falcone, Estíbaliz García Taboada i Dolors Fabra Antón, es defineix com un espai en el qual poder experimentar i investigar noves vies d’estudi i comprensió de la imatge en connexió amb les necessitats ciutadanes.

La primera mostra “Llocs suspesos” inclou treballs de Pepa L. Poquet i Pau Figueres en els quals s’aborden les transformacions de la ciutat últimes i la forma com està incidint en la seua definició els diversos moviments veïnals. A més, en la seua voluntat d’estendre’s pel barri, la mostra inclou una visita al taller March al Carrer Mare Vella, un “lloc suspès” que ha resistit diversos plans d’enderroc, així com una exposició de postals itinerant per espais públics, oberta a la participació de la gent, per la qual cosa s’ha efectuat una convocatòria pública, des del 21 de desembre passat fins al 31 de gener de 2019. Encara tens l’oportunitat de participar, enviant la teva foto al costat del teu nom i dades de xarxes socials al correu labi@masterfotografia.es

PUBLICACIONES RELACIONADAS val

Llocs suspesos. Revitalitzant identitats urbanes

Trames Feministes

Transitant fronteres