Trames Feministes

Fundació La Posta té l’honor de presentar Trames Feministes, una producció de LABi, un grup d’estudiants del Màster en Fotografia, Art i Tècnica de la Universitat Politècnica de València.

Trames feministes busca generar una reflexió al voltant de diverses propostes d’art tèxtil procedents de dones artistes i/o artesanes, per a això reuneix peces de les creadores Teresa Lanceta, Bia Sants, Miriam Martínez Guirao, el projecte artístic col·lectiu CraftCabanyal, Anabel Mateo i Jessica Espinoza.

En Trames Feministes hem reunit treballs de dones artistes i creadores que filen relats amb agulles, fibres i teles, tant a nivell tècnic com simbòlic, que ens narren experiències des d’alló privat i íntim, com la sanació, la contenció, la llar, per expandir-se a alló públic i la necessitat de relacionar-nos amb la natura i tramar xarxes amb altres persones mitjançant processos de costura col·lectiva.

De forma complementària a l’exposició, es planteja la instal·lació efímera Enquire Project d’Eva Viera, a les parets exteriors de La Posta. Es tracta d’una sèrie de retrats fotogràfics de dones que es contraposen als cànons de representació estereotipats d’alló femení.

 

PUBLICACIONES RELACIONADAS val

 

LABi 2019

Trames Feministes. Text curatorial

Trames Feministes. Activitats paral·leles

Vídeo i Intervencions Feministes

Art tèxtil a Indonèsia. Ima Novilasari