Morbo Queer / InsuMisa

L’Erreria (House of Bent)

Presenta

Acte I: “Morbo Queer” – Anna Maria Staiano

Acte II: “InsuMisa” – Graham Bell Tornado

ACTE I

Exposició “Morbo Queer” d’Anna Maria Staiano, 15 juny/15 juliol 2023.

Morbo Queer visibilitza la dissidència sexual i de gènere mostrant la naturalesa subversiva del queer, posant en qüestió el sistema binari i l’hetero/homonormativitat a través de la fotografia, el vídeo, la performance i el wearable art.

Cada sèrie retrata diferents aspectes del desig queer, incloent-hi pràctiques fetitxistes i sadomasoquistes, amb una mirada empàtica i còmplice que mostra la profunda implicació personal de l’artista a les escenes representades.

Les sèries “Ladies Who Lunch” i “Classic Shave” han estat creades expressament per a aquesta mostra, mentre que altres peces han aparegut en exposicions, festivals internacionals d’art LGBTQI+ i en la monografia “Impure”.

L’exposició compta amb la col·laboració dels fotògrafs: Fabrizio Campisi, Toni Cordero, Martin Kamen, Vic Labadie, Nacho López Ortiz i Ana Wika.

ACTE II

InsuMisa – Cerimònia coral participativa en tres parts, celebrada el dia 29 de Juny 2023 per commemorar la Revolta de l’Stonewall Inn que va tindre lloc el 28 de juny del 1969 a Nova York i representa el naixement del moviment LGBTQI+.

Restes de l’acció seran exposades a la galeria, mentre els textos del cançoner escaparan a les parets, en la forma d’art urbà, per infectar el barri com a propaganda queer.

Primera part: Projecció de la peça de videoart “Invocació de les Santes Travesses” (4 min, 2005) de Graham Bell Tornado. Un homenatge a les artistes outsiders i queers.

Segona part: InsuMisa-acció participativa basada en l’expressió vocal de lemes utilitzats en manifestacions. La base d´aquesta acció coral és un cançoner cuir escrit entre les portades d´un llibre de misses catòliques, que inclou lemes de manifestacions i cançons ecotransfeministes realitzades per a l´esdeveniment.

Tercera part: “Kuiraoke”- un karaoke de cançons queer, presentat per Diana DAMG, DJ i activista trans.

Cartel doble Morbo Insumisa_page-0001

 

PUBLICACIONES RELACIONADAS val

“Morbo Queer / InsuMisa” d’Anna Maria Staiano i Graham Bell Tornado: entre Eros i Thanatos

InsuMisa